Laos
Door: Annabel
Blijf op de hoogte en volg Annabel
17 Februari 2011 | Laos, Vientiane
Even een kort berichtje van mij...De bus kwam vd week eerder dan verwacht, dus nog niet al mn foto's waren geupload.
Bij deze de rest: ;-)
Inmiddels ben ik in Vientiane, de hoofdstad van Laos. ier is het weer lekker warm! Daarover de volgende keer meer!
24 Februari 2011 - 08:16
Lisanne:
Hoi Annabel,
Alles goed daar? Heb net vernomen dat je weer in Thailand ben!
Ga je nog duiken of heb je daar de tijd niet meer voor?
Nou hoor je verhalen in je volgende verslag wel weer!!!
Geniet er van!
Liefs Lisanne (en Nick) -
24 Februari 2011 - 11:50
Tante Marjo:
Hoi Annabel, leuk jou reis, verlang je nog niet naar je eigen bed en douche?
Ik kom net terug van 'n weekje Zuid-Spanje en Noord-Marokko, heb dus bijna 't zelfde als jou gedaan maar dan in 't kort en ik vond het geweldig, ik ga ook zeker nog es daar heen maar dan langer.
Je was ook mooi op tijd uit de arabische landen weg, ik was ook de 19e febr. uit marokko weg, ik wist dat ze daar de 20ste zouden gaan demonstreren. Ik hoop dat je nog een leuke reis gaat hebben en straks ook met je vader een mooie afronding van je reis, veel plezier nog, groetjes tante Mar -
25 Februari 2011 - 19:55
Tante Wilma:
zojuist las ik de reactie van je tante uit Schagen, ook wij hebben de laatste dagen heel wat keer gedacht, wat een planning dat je uit die onrustige hoek bent. Geschiedenis beleef je, je verbaast je over de enorme wreedheden die toen plaats vonden.... helaas is het nooit anders geweest en denk niet dat het nu anders is... de mens leert niets, wil heersen... niet goedschiks... dan kwaadschiks... Via oma vd Beldt hoorde ik zojuist dat je vader haar had gebeld om weer wat van de ervaringen van de reis te vertellen, blijft ze een beetje op de hoogte. Dat is jammer van deze pagina,dat je hem ahw niet "mee"kunt nemen. Goeie reis verder maar weer, geniet. Groetjes van ons uit Grg.